Een all-round DJ inhuren?

Afhankelijk van uw feest of evenement kunt u ervoor kiezen om een losse DJ of DJ compleet met DJ-Booth in te huren. Daarom biedt Vibes Music u de volgende mogelijkheden:

 

Losse all-round DJ

Bij Vibes Music kunt ervoor kiezen om een losse all-round DJ in te huren. De DJ zorgt voor zijn eigen muziekcollectie en controller(s). Door ruim 14 jaar ervaring is de DJ een all-round DJ die voor verschillende gelegenheden, verschillende soorten muziek kan verzorgen. U dient in dit geval wel al een geluidsinstallatie op locatie aanwezig te hebben of te (laten) bezorgen.

U bent op zoek naar een DJ met ruime ervaring..

Bij Vibes Music krijgt u een all-round DJ die ruim 14 jaar ervaring heeft. Oftewel; een DJ die de kwaliteiten en ervaring heeft om op verschillende gelegenheden met verschillende genres muziek te verzorgen en zijn muziek weet aan te passen naar de stemming van uw gasten. Uw DJ heeft ervaring binnen meerdere horecabedrijven in het centrum van Rotterdam en diverse feesten en partijen op particuliere feesten.

U bent hier gegarandeerd van een goede muziekbegeleiding voor bijvoorbeeld de volgende evenementen:

- Bruiloften

- Verjaardagen

- Jubilea

- Bedrijfsfeesten / recepties

 

 

 

 

 

Promotie van een nieuw product bij Urban Decay

Bedrijfsfeest / receptie

 

U geeft een bedrijfsfeest. Het moet een écht feest worden, maar u wilt ook representatief blijven voor uw klanten/gasten. Of u gaat een nieuw product of vestiging openen? 

Ook hiervoor kunt u bij Vibes Music terecht. Muziek kan het (koop-)gedrag van uw klanten beïnvloeden. Des te belangrijker dat er gepaste muziek aanwezig is en dus niet te overheersend. U wilt dat uw klanten in een prettige sfeer zich comfortabel kunnen voelen binnen uw bedrijf. Wij begrijpen dat maar al te goed. En kunnen van tevoren met u uw wensen bespreken en een advies hierover geven. 

Staat uw evenement er niet tussen? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Een DJ inhuren via Vibes music is heel eenvoudig! Kijk op Werkwijze om te zien wat u mag verwachten van Vibes Music.

 

Prijsbepaling

In verband met uw specifieke wensen, stellen wij graag vrijblijvend een offerte op. Van tevoren bespreken wij uw wensen en maken wij een inschatting van de te leveren apparatuur.