(Scroll naar beneden voor een opsomming van video's en foto's)

'Een goede DJ is meer dan iemand die alleen maar plaatjes draait. Hij voelt zijn publiek aan en speelt in op de wensen..'

 

Bij Vibes Music bent u gegarandeerd van een ervaren DJ, op het gebied van zowel horeca áls particuliere feesten! Iedereen kent wel iemand die een 'beetje doet draaien.' Een professionele DJ doet toch net wel iets meer dan dat:

Allereerst moet een dj een gevoelsmens zijn. Met gevoel voor muziek maar ook met mensenkennis. Een goede dj leest de lichaamstaal van zijn publiek. Op die manier creëert hij sfeer en anticipeert hij op het gedrag van het publiek. Zo kan hij daadwerkelijk het publiek sturen.

Daarnaast moet een dj zijn muziekkennis en -bibliotheek op pijl houden. Hier gaat veel tijd (en geld) in zitten. 'Ken je klassiekers' is hierbij zeker van toepassing maar ook de hedendaagse muziek moet bijgehouden worden.

Tot slot, de apparatuur van de dj moet natuurlijk op en top zijn. Op dit gebied heeft de technologie de afgelopen jaren zeker niet stil gestaan. Dit vereist investeringen en training met die apparatuur. Apparatuur dat Vibes Music gebruikt is alleen van hoogstaande merken, zoals Showtec, Pioneer en Numark.

 

Uitgebreide show 'Goud'

Muziek is emotie

Muziek klinkt pas écht goed wanneer het geluid ook goed is! Afhankelijk van de grootte van uw zaal en de hoeveelheid gasten, wordt gekozen voor de best passende speakers, uiteraard in overleg met u. Hoe dan ook, kwaliteit staat hierbij voorop! Kippenvelmomentjes worden niet uitgesloten!

 

Het oog wil ook wat..

Wat tegenwoordig minstens zo belangrijk wordt gevonden, is de presentatie van uw feest. Niets is zo storend als losliggende en loshangende snoeren en kabels. Om deze reden werken wij met keurige hoezen en schermen die representatief zullen overkomen op u en uw gasten. Deze kunnen van binnenuit worden verlicht, waardoor een statief of DJ Booth deel gaat uitmaken van de show!

Spectaculaire- of juist rustige verlichting?

Door onze brede verzameling van verschillende soorten verlichting, valt van een elke gelegenheid een passende lichtshow te maken. Zo maken wij gebruik van parspots, effectverlichting, moving heads, rookmachines en lasers. De keuze is aan u! Zelfs bellenblaas- of sneeuweffecten behoren tot de mogelijkheden!


Enkele Impressies