Een persoonlijke noot

"Bedankt dat u interesse toont in de diensten van mijn bedrijf. Met ruim 14 jaar DJ ervaring bent u voor een goede DJ en comleet verzorgde show op het goede adres!

 

Als kind ben ik altijd al met muziek bezig geweest. Vanaf mijn 12e begon ik al met kleine (amateuristische) optredens. Enige jaren later stond ik in de horeca te draaien op grotere feesten en in partycentra. Vanaf 2005 tot 2008 heb ik in het uitgaansleven van Rotterdam gedraaid.  Op het Stadhuisplein in Rotterdam was ik vrijwel elk weekend te vinden achter de draaitafels van café 't Fust of de Big Ben. Door de jaren heen ben ik wat meer grenzen gaan verleggen en nieuwe uitdagingen gaan zoeken. Deze uitdagingen verschoven van werkzaamheden in de horeca naar particuliere-, bedrijfsfeesten en bruiloften. 

 

Het geef mij een kick, om te horen dat mensen de avond van hun leven hebben gehad. Dan weet ik dat alle (gezonde) spanning en drang naar perfectie niet voor niets is geweest. En ook is het voor mij natuurlijk stiekem hartstikke gaaf om deel te mogen nemen aan het feestgedruis! Want het werk als discjockey bestaat natuurlijk niet alleen uit het draaien van plaatjes. Met mijn enthousiasme en wat gezonde gekkigheid vind ik het heerlijk om de boel op gang te brengen!

 

Mijn bedrijf, Vibes Music, is een klein en persoonlijk bedrijf. Hierdoor leveren wij aan u maatwerk, tegen een betaalbare prijs. Uw wensen staan voorop. Met name doordat wij geen onderdeel uitmaken van grootschalige evenementen- of boekingsbureaus kunnen wij u tegen een scherp tarief onze producten aanbieden.

 

Ik hoop dat deze website u van de benodigde informatie voorziet en dat mijn enthousiasme hierin duidelijk naar voren is gekomen. Hoe dan ook, mocht u niet alle informatie vinden die u zoekt, dan sta ik graag klaar om al uw vragen te beantwoorden."

 

Met vriendelijke groet,

Michael

Vibes Music


Hier doen we het voor(!):

'Echt een super service en dj .. 't is echt een top feest geworden allemaal dankzij jou!! Night to remember'

..en..

'Je bent echt super .. geweldige licht effecten en top gedraaid .. thanks nog!!!'

..