'Een goede DJ is meer dan iemand die alleen maar plaatjes draait. Hij voelt zijn publiek aan en speelt in op de wensen..'

 

Bij Vibes Music bent u gegarandeerd van een ervaren DJ, op het gebied van zowel horeca áls particuliere feesten! Iedereen kent wel iemand die een 'beetje doet draaien.' Een professionele DJ doet toch net wel iets meer dan dat:

Allereerst moet een dj een gevoelsmens zijn. Met gevoel voor muziek maar ook met mensenkennis. Een goede dj leest de lichaamstaal van zijn publiek. Op die manier creëert hij sfeer en anticipeert hij op het gedrag van het publiek. Zo kan hij daadwerkelijk het publiek sturen.

Daarnaast moet een dj zijn muziekkennis en -bibliotheek op pijl houden. Hier gaat veel tijd (en geld) in zitten. 'Ken je klassiekers' is hierbij zeker van toepassing maar ook de hedendaagse muziek moet bijgehouden worden.

Tot slot, de apparatuur van de dj moet passend zijn in het product dat hij gaat afleveren. Op dit gebied heeft de technologie de afgelopen jaren zeker niet stil gestaan. Dit vereist investeringen en training met die apparatuur. Apparatuur dat Vibes Music gebruikt is alleen van hoogstaande merken, zoals Showtec, Pioneer en Numark.

 

Uitgebreide show 'Goud'

Muziek is emotie

Muziek klinkt pas écht goed wanneer het geluid ook goed is! Afhankelijk van de grootte van uw zaal en de hoeveelheid gasten, wordt gekozen voor de best passende speakers, uiteraard in overleg met u. Hoe dan ook, kwaliteit staat hierbij voorop!

 

Het oog wil ook wat..

Wat tegenwoordig minstens zo belangrijk wordt gevonden, is de presentatie van uw show. Niets is zo storend als losliggende en loshangende snoeren en kabels. Om deze reden werken wij met keurige hoezen en schermen die representatief zullen overkomen op u en uw gasten. Deze kunnen van binnenuit worden verlicht, waardoor een statief of DJ Booth deel gaat uitmaken van de show!

Spectaculaire- of juist rustige verlichting?

Door onze brede verzameling van verschillende soorten verlichting, valt van een elke gelegenheid een passende lichtshow te maken. Zo maken wij gebruik van parspots, effectverlichting, moving heads, rookmachines en lasers. U hebt de keuze wat u hiervan wilt terugzien in uw feest of evenement!


Enkele Impressies

Kerstborrel Politie eenheid Rotterdam - Waterweg Noord

Tijdens deze kerstborrel lag de nadruk op een gezellige receptie. De muziek op het eerste deel van de kerstborrel werd verzorgd door een pianist, waardoor er een rustige, sfeervolle ambiance ontstond. Aan ons de taak om de lichten hierop aan te passen, hetgeen een mooi geheel werd.  Na de speech van een leidinggevende hebben wij de verzorging van de muziek overgenomen en werd er een mix gemaakt tussen disco, 70's 80's en kerstmuziek. Tijdens deze receptie werd gebruik gemaakt van de Uitgebreide Show Goud.

Onze intelligente verlichting kunnen wij  programmeren middels een lichtcomputer. De verlichting passen wij aan naar een gepaste sfeer. Met behulp van een rookmachine en een ventilator werd een lichte mist gevormd, waardoor men geen last had van dichte rookwolken, maar waardoor het effect van de verlichting wel mooi uitkwam. 


Impressie van een geslaagde bruiloft, pakket 'Zilver'

Op deze schitterende locatie, Ross Lovell in Krimpen a/d IJssel, werd er gebruik gemaakt van het pakket Zilver, bestaande uit

  • Representatieve, witte DJ Booth
  • Enthousiaste All-round DJ
  • Speakerset
  • Pioneer DJ apparatuur
  • Draadloze microfoon

Daarnaast werden de volgende lichteffecten gebruikt:

  • 2x Lichtstatief met spots, blinders, lasers en effectverlichting
  • Rookmachine/hazer.

 

Deze set kan nog uitgebreid worden naar het pakket 'Goud', waarbij u bovenop dit pakket een grotere geluidscapaciteit heeft, twee lichtstatieven en twee Moving-Heads (geavanceerde lichteffecten).


Jubileumfeest Zeerust 80 jaar

Klik hier voor de video van dit feest:

https://youtu.be/PWVPbD2icW0

Tijdens dit jubileum werd gebruik gemaakt van een middelgrote DJ-booth die ongeveer 6 m2 in beslag neemt. Daarnaast werd er gebruik gemaakt van twee lichtstatieven, die naast de DJ-booth uitgestald staan. Tijdens dit feest werd er afgewisseld met een zanger, tevens gitarist, die ook voor een heerlijke sfeer wist te zorgen!


Lancering product New Naked Heat bij Urban Decay in Ici Paris XL, Den Haag

Vibes Music werd gevraagd om het geluid te verzorgen bij de lancering van een nieuw product van cosmeticamerk Urban Decay. Vanwege de beperkte ruimte om apparatuur te kunnen uitstallen, is hier gebruik gemaakt van een kleine DJ-booth. Deze nam ongeveer 2,5 m2 in beslag en is uitermate geschikt voor evenementen met een beperkte werkruimte. Daarnaast werd voor de promotie gebruik gemaakt van effect-verlichting, waardoor het product meer uitgelicht werd.

Het verzorgen van geluid op een winkellocatie is heel anders dan op een feestlocatie. Het geluidsvolume dient zodanig te zijn afgesteld dat klanten weten dat er iets bijzonders aan de hand is, maar tegelijkertijd mag het niet hinderlijk zijn voor de normale doorgang van de verkoopgesprekken. Daarnaast is de muziekkeuze ook bepalend voor het gedrag van klanten. Klanten mogen niet opgejaagd te worden, dus de muziek kan niet te agressief zijn. In overeenstemming met de opdrachtgever kan deze muziekstijl van tevoren bepaald worden.